SON DAKİKA

4 Tır yardım malzemesi daha depremzedelere dağıtıldı

4 Tır yardım malzemesi daha depremzedelere dağıtıldı 10 Şubat, 2023 13:42 Güncelleme: 10 Şubat, 2023 13:42 4 Tır yardım malzemesi daha depremzedelere dağıtıldı

Kdz. Ereğli Belediyesi’nin halkın yardımlarıyla deprem bölgesine gönderdiği 4 tır yardım malzemesi daha ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Başkan Posbıyık, ‘Ereğli halkının yardımlarıyla bölgeye gönderdiğimiz ilk 8 tırımız bizzat ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Yolda 4 tırımız daha var” dedi.

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan Gaziantep, Hatay, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya’da büyük yıkıma yol açan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası Kdz. Ereğli halkının yaptığı yardımlar bölgeye ulaşmaya devam ediyor. İlk 4 tırın ardından dünde 4 tır yardım malzemesi ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Atatürk Kültür Merkezi’nde halktan gelen yardımların bölgeye ulaştırılması için koordinasyonu bizzat yürüten Başkan Posbıyık, şunları söyledi:

“Değerli hemşehrilerim,

Sizlerin yardımlarıyla ilk gün gönderdiğimiz 4 tırın deprem bölgesinde dağıtılmasının ardından ikinci etapta gönderdiğimiz 4 tır yardım malzemesi daha depremzedelere dün ulaştırıldı.

Ufuk Kızıl şoförlüğündeki 5. Tırımız Kahramanmaraş Merkez Saygılı Köyü’nde,

Koray Sarı şoförlüğündeki 6. Tırımız Kahramanmaraş Merkez Organize Sanayi’de ve Bulutoğlu Köyün’de,

Kadir Türkoğlu şoförlüğündeki 7. Tırımız Kahramanmaraş On iki Şubat ilçesi’nde 4 mahallede,

Cihan Eren şoförlüğündeki 8. Tırımız Maraş Merkez Gafarlı Mahallesi’nde yardım malzemelerini bizzat depremzedelere ulaştırdı. Yolda 4 tırımız daha bulunuyor.”

 

Yorum Ekle