SON DAKİKA

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun!

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun! 30 Ağustos, 2017 07:19 Güncelleme: 30 Ağustos, 2017 07:19 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun!

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeni ile bir mesaj yayınladı.

Mesajında Türk ulusunun azim ve kararlılığına vurgu yapan CHP'li Demirtaş, şunları belirtti:

"30 Ağustos 1922,Türk ulusunun,özgürlük ve bağımsızlığından ödün vermeyeceğini, vatanına sonuna kadar sahip çıkacağını tüm dünyaya kanıtladığı gündür.

30 Ağustos,istikbalini ve onurunu korumak için yola çıkan Türk ulusunun,tüm engelleri birlik içinde kardeşlik ruhuyla ve kararlılıkla aştığı büyük Kurtuluş Savaşını taçlandıran zafer günüdür.

Türk Milleti, tüm olanaksızlıklara karşın vatanını, bayrağını ve bağımsızlığını canını ortaya koyarak savunmuş ve bu büyük zafere ulaşmıştır.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kazanılan Kurtuluş Savaşı ile laik, demokratik ve çağdaş Cumhuriyetin yolu açılmıştır.

Tarih boyunca özgür yaşamış Türk ulusu, işgali ve esareti kabul etmeyip, sonuna kadar mücadele vererek kendine yeni bir yol çizmiştir.

Biz, tarihimizden aldığımız güçle ülkemizin içinden geçtiği süreç ne kadar karanlık olursa olsun, birbirimize kenetlenerek, aydınlık günlere yeniden kavuşacağız.

Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkacak, ülkede her alanda adaleti hakim kılacak, çağdaşlık yolunda emin adımlarla yürüyeceğiz.

Bu anlamlı ve özel günde Başkomutanımız ve Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve bu güne kadar güzel vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi  büyük bir saygı, şükran ve rahmetle anıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın, 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.”

Yorum Ekle