SON DAKİKA

28 Mayıs tarihinde hep birlikte Türkiye'yiz

Milliyetçi Hareket Partisi Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri sonrasında açıklamada bulundu. 16 Mayıs, 2023 15:06 Güncelleme: 16 Mayıs, 2023 15:06 28 Mayıs tarihinde hep birlikte Türkiye'yiz

Milliyetçi Hareket Partisi Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri sonrasında açıklamada bulundu.

Başkan Demirtürk yaptığı açıklamada; “14 Mayıs 2023 tarihinde yurt içi ve yurt dışı seçim çevrelerinde yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri Türk siyaset ve demokrasi hayatımız açısından tarihi bir nitelik taşımaktadır. En başta egemenliğin sahibi aziz Türk Milletine şükranlarımı sunuyorum. Milletvekili seçim sonuçlarının Zonguldak ve Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Hedefimize ve hayallerimize ulaşmak için yeterli olmasa da Partimize ve Cumhur İttifakı'na vermiş oldukları destekten dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Emeklerinden dolayı Milletvekili Adaylarımıza, İl Başkanımıza, İlçe Başkanlarımıza, tüm Teşkilât mensuplarımıza ve sandık kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. 28 Mayıs 2023 tarihinde hep birlikte Türkiye'yiz iradesinin istikrarımızı ve istiklalimiz koruyacağına yürekten güveniyorum.” dedi.

Yorum Ekle