SON DAKİKA

15 Mayısta dillere destan bir kongremiz olacak

15 Mayısta dillere destan bir kongremiz olacak 20 Nisan, 2022 13:18 Güncelleme: 20 Nisan, 2022 13:18 15 Mayısta dillere destan bir kongremiz olacak

Karadeniz Ereğli Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanlığı trarafından parti binasında iftar programı düzenlendi. İftar programına İl Başkanı Necdet Sarı ve il yönetimi de katıldı. 

Yeniden Refah Pasrtisi İlçe başkanlığında düzenlenen iftar programına İl Başkanı Necdet Sarı ve yönetimi İlçe Başkanı Adem Çetinkaya ve yönetimi, Divan kurulu ile partililer katıldı. Okunan ezanın ardından programa katılanlar oruçlarını açarken, programda konuşan ilçe başkanı Adem Çetinkaya iftar programına katılanalara teşekkür ettiğini ifade etti. 

İl Başkanı Necdet Sarı ise konuşmasında “Bu aklam burada ilçe teşkilastımızın ilçe divanı ile beraber iftar programı gerçekleştirdik. Bununla birlikte 15 Mayıs tarihinde ilçemizde Yeniden Refah Parti’mizin olağan kongresini gerçekleştireceğiz. Allah nasip ederse bu kongremize Genel Başkanımız Doktor Fatih Erbakan beyde katılacak. Kendilerinin de katılımık ile Ereğli’de ses getşrecek bir kongre yapacağız. Bunun içinde partililer olarak kapı kapı dolaşarak davamızı anlatarak kongremize hazırkanacağız” dedi.

Düzenlenen iftar yemeği gerçekleştirilen sohbet ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

 

Yorum Ekle