SON DAKİKA

YENİLENEN UMUTLAR

06 Ocak, 2015 17:53 Güncelleme: 13 Ocak, 2024 01:41

Bir yılı daha yaşayarak  anılarımıza uğurladık. Yaşam sevincimiz, üzüntümüz, hüsranımız, yorgunluklarımız, umutlarımız ve hayallerimizle 365 günü geride bıraktık.

2015’e ‘’Merhaba’’yla girdik. Sevinçlerimize, üzüntülerimize, hüsranlarımıza, yorgunluklarımıza, umut ve hayallerimize de merhaba diyerek 2015’i yaşayacağız. Yeni yılın rotasını çizerken  önümüzdeki haftalara, aylara ve 4 mevsime göre planımızı projemizi oluşturduk. Hedefimizi ulaşmanın kararlılığı ve azmiyle yeni yılın ilk sayımızda okurlarımızla bir kez daha buluşuyoruz.

İlgi alanımız içerisinde yer alan  ve insan yaşamını ilgilendiren  konu yelpazemizi  yayın ilkelerimiz doğrultusunda halkımızla paylaşacağız. Halkımızdan ve bize destek veren her  sektör ve kesimin  destekleriyle  toplumu bilgilendirme ve aydınlatmadaki hedefimizi gerçekleştireceğiz. Toplumun ayrılmaz ve vazgeçilmez bir  unsuru olan gazeteciliğimiz ve haberciliğimizle ilçenin geleceğine de ışık olacağız.

Yerelde gazeteciliğin zorluklarını ve sevinçlerini yaşayan biri olarak S.Rota Haber,karşılaşacağı engelleri  aşarak hedefine ulaşacak azim ve güce sahiptir. Bu güç her şeyden önce mesleğimizin temelindedir.

S.Rota Haber olarak 2015 yılının tüm halkımıza, bize güç ve destek olan  toplumun her kesimine,mutluluk, huzur, bereket, sağlık ve esenlikler getirmesini dileyerek kutluyorum.