SON DAKİKA

Karayel, son yon yolculuğuna uğurlandı

Kdz.Ereğli'de apartmanda çıkan yangında hayatını kaybeden kadının cenazesi toprağa verildi. 25 Ocak, 2021 14:49 Güncelleme: 25 Ocak, 2021 14:49 Karayel, son yon yolculuğuna uğurlandı

Kdz.Ereğli'de apartmanda çıkan yangında hayatını kaybeden kadının cenazesi toprağa verildi.

Kdz.Ereğli'de, beş gün önce bir apartmanda çıkan yangında oğlu ile birlikte yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren kadının cenazesi toprağa verildi.

Müftü Mahallesi Şehit Asım Çömeten Sokak'taki apartmanın 3. katında, 20 Ocak'ta çıkan yangında yaralanan ve kentteki özel bir hastanede tedavi altına alınan iki çocuk annesi Nurhan Karayel (42), Ankara Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Burada tedavisi süren Karayel, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Karayel'in cenazesi Hatip Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında toprağa verildi. Ereğli'de, apartmanın 3. katında çıkan yangında balkonda mahsur kalan bir kişi, itfaiyenin merdivenli aracıyla kurtarılmış, alevlerin arasında kalan ve kendi imkanlarıyla evden çıkan Nurhan Karayel ise ağır yaralanmış, tedavi gördüğü Ankara'da hayatını kaybetmişti.

 

Yorum Ekle