SON DAKİKA

Kızılay ziyaretlere devam ediyor...

Ereğli Kızılay Ereğli Şube Başkanı Yaşar Ciğer ve beraberinde ki yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rahman Demirtürk’ü makamlarında ziyaret etti. 30 Eylül, 2020 16:50 Güncelleme: 30 Eylül, 2020 16:50 Kızılay ziyaretlere devam ediyor...

Ereğli Kızılay Ereğli Şube Başkanı Yaşar Ciğer ve beraberinde ki yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rahman Demirtürk’ü makamlarında ziyaret etti.

Ereğli Türk Kıızlay’ı şube Başkanı Yaşar Ciğer, 6 Eylül tarihinde yapılan kongreler sonrasında ilçe başkanlığına seçilen Ak Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rahman Demirtürk’ü makamlarında ziyaret etti.

Ereğli Türk Kıızlay’ı şube Başkanı Yaşar Ciğer ve yönetimini kabul eden Ak Parti ilçe Başkanı Saffet Bozkurt, Yaşar Ciğer ve ekibinin özellikle Pandemi döneminde yaptığı başarılı çalışmadan dolayı tebrik ettiğini söyledi. AK Parti yeni seçilen ilçe başkanı Saffet Bozkurt Ereğli'de en iyi çalışan derneğin Kızılay olduğunu Kızılay'ın kendilerinin göz bebeği olduğunu ifade etti.

MHP ilçe başkanı Rahman Demirtürk Kızılay'ın çalışmalarından dolayı Kızılay başkanı Yaşar ciğere teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Demirtürk konuşmasında “Kızılay ilçe Şubesi olarak sizleri özelikle Pandemi döneminde yakından takip ettik. Bizlerinde zaman zaman katkı sağladığı çalışmalardan dolayı sizleri yönetimin ve kendim adıma tebrik ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyor ve her zaman sizlerin yanında olduğumuzu bir kez daha yinelemek istiyoruz” dedi.

Ziyaretler yapılan sohbetin ardından sona erdi.

Yorum Ekle