SON DAKİKA

Görüntülü Radyo Programı'nda Anadolu Rock Esintisi

Kdz. Ereğli Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında “Görüntülü Radyo Programı” nın ikincisi gerçekleştirildi. 45’lik plak dinletisinde bu kez Anadolu Rock örnekleri yer aldı. 19 Ekim, 2019 14:16 Güncelleme: 19 Ekim, 2019 14:16 Görüntülü Radyo Programı'nda Anadolu Rock Esintisi

Kdz. Ereğli Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında “Görüntülü Radyo Programı” nın ikincisi gerçekleştirildi. 45’lik plak dinletisinde bu kez Anadolu Rock örnekleri yer aldı. 

ANADOLU ROCK ÖRNEKLERİ

Geniş bir plak koleksiyonu olan, müzik araştırmaları yapan Ogün Sinan 45’lik plak dinletisinde Anadolu Rock örneklerini hikayeleriyle birlikte sundu. Etkinliğe Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Hüseyin Sami Uyar, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık ile vatandaşlar katıldı. 

KÜLTÜR VE SANATA ÖNEM VERİYORUZ

Anadolu Rock tarihinin ve örneklerinin dinlendiği etkinlikte Ogün Sinan’a çiçek vererek teşekkür eden Başkan Posbıyık, “Kdz. Ereğli’de kültür ve sanata büyük önem veriyoruz. Bu etkinliklere, çeşitlerini çoğaltarak devam edeceğiz. Geçtiğimiz günlerde Cazın Kartalları kentimizdeydi. Salon tıklım tıklım doluydu. Bu etkinlikleri önemsiyorum. Ogün Sinan hocamıza da yaptığı katkılardan dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

Yorum Ekle