SON DAKİKA

Şahin: "Pozitif enerji aldım"

Şahin: "Pozitif enerji aldım" 20 Mart, 2019 15:53 Güncelleme: 20 Mart, 2019 15:53 Şahin: "Pozitif enerji aldım"

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ereğli mitinginde kendisi ve ilçe için söylediği sözlerden pozitif bir enerji alarak performansını daha da artıran Erol Şahin bugün Kepez Mahallesinde kapı kapı gezerek projelerini vatandaşlara dağıttı.

Ekibi ile birlikte Kepez’de girmediği sokak, çalmadığı kapı ve sıkmadığı el bırakmayan Erol Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ereğli’ye verdiği müjdeleri tek tek detaylı olarak anlattı.

Erdoğan’ın, kendisinin 4.5 yıl daha Cumhurbaşkanı olduğunu ve Ereğli Belediyesinin arkasında olacağını söylediğini hatırlatan Erol Şahin, Erdemir’in yapacağı yatırım ile Ereğli’den bin kişinin işe alınması konusu ile özellikle Devlet Hastanesi eski arsalarına fakültelerin yapılacak olması müjdesinin çok büyük bir önem arz ettiğini belirtti.

EREĞLİ’Yİ KURTARIN

Erol Şahin seçim çalışmaları sırasında, geçirdiği bir trafik kazası sonrası felç olan bir vatandaşın davetini kırmayarak evine gitti.

Turan Akdeniz isimli vatandaş Erol Şahin’e, Ereğli’de oyların bölünmemesi gerektiğini ve bu seçimlerin ilçemiz açısından büyük önem arz ettiğinin altını çizerek, “Ereğli’yi kurtarın. Bize sizin gibi hesabını bilen, tecrübeli ve genç başkan lazım” dedi.

Erol Şahin’de bu noktada gereken tüm mücadeleyi verdiklerini ve hedeflerinin Ereğli’nin kalkınması olduğunu söyledi.

BİZDEN GEÇTİ, EREĞLİ’Yİ SİZ KALKINDIRIRSINIZ

Erol Şahin yine aynı mahallede yaşlı bir çiftin daveti üzerine evlerine gitti.

Kendilerinin yaşının 70’i geçtiğini belirten çift, “Bizden geçti. Bu yaştan sonra biz muhtarlık bile yapamayız. Siz genç ve donanımlısınız. Ereğli’yi siz kalkındırırsınız. Arkanıza Cumhurbaşkanının desteğini almanız Ereğli için çok büyük bir avantaj. Torunlarımıza güzel bir Ereğli bırakmak için sizi destekliyoruz” dediler.

Erol Şahin’de yaşlı çifte teşekkür ederek, “Dualarınızı esirgemeyin” dedi.

EREĞLİ’NİN BAŞINA DEVLET KUŞU KONDU

AK Parti Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin mahalle aralarında vatandaşlara projelerini anlatırken, Ereğli’nin başına devlet kuşu konduğunu ve 31 Mart seçimlerinin bu anlamda çok önemli olduğunu belirterek, “Ereğli misafirperverliğini göstererek Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde karşıladı. 31 Mart’ta sandıkları da patlatıp 25 meclis üyesi ile seçimi kazandıktan sonra Ereğli’nin tarihi değişecek. Allahın izni ve Cumhurbaşkanımızın desteği ile Ereğli’de gideremeyeceğimiz hiçbir sorun yok” dedi.

Yorum Ekle