SON DAKİKA

Posbıyık, Şentürk ve dernek üyelerini ziyaret etti

CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, yerel seçimler öncesi ekibiyle ziyaretlerini sürdürüyor. 19 Mart, 2019 07:18 Güncelleme: 19 Mart, 2019 07:18 Posbıyık, Şentürk ve dernek üyelerini ziyaret etti

CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, beraberinde eşi Neriman Posbıyık ve Belediye Meclis üyesi adayları ile birlikte Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk ve dernek üyelerini ziyaret etti.

Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk , yaptığı konuşmada ‘Engelliler olarak dağ gibi sorunlarıyla, dağ gibi sorunlarımızla ve inşallah çözecek olan başkanımızla bir araya gelmiş bulunuyoruz. Tarkan kardeşimiz engelliler olarak mecliste sesimiz olacak. Engelli bir kardeşimizi Cumhuriyet Halk Partisi olarak meclis listesine alan Halil Posbıyık başkanımıza tekrar teşekkür ediyoruz. Bizler sorunlarımızın aşılamayacak büyüklükte olduğuna inanmıyoruz. Bugün sizleri buraya getiren engelli taşıma aracıda Halil Posbıyık başkanın zamanında alınmıştır’dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’ta yaptığı konuşmada, sadece Fiziksel Engelliler Derneği’nin değil Ereğli’nin birçok yerinde dağ gibi sorunlar olduğunu belirterek, bu dağ gibi sorunları 31 Belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte yok etmek amacıyla harekete geçtiklerini söyledi.

Posbıyık, ‘Belediye Meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte ant içtik. 1,5-2 sene süre zarfında en azından harekete geçireceğiz. Tamamen her şeyi bitireceğiz derken pek doğru konuşmuş olmayız. Dolayısıyla Ereğli’de bir hareket başlayacak. Ereğli’de, sosyal, kültürel ve ekonomik hareketlilik başlayacak’ diye konuştu.

Posbıyık’ın konuşmasının ardından, Fiziksel Engelliler Derneği üyeleri ve engelli bireylerle birlikte fotoğraf çektirildi. Daha sonra ise Fiziksel Engelliler Derneği yöneticileri tarafından dernek binasında yemek ikramında bulunuldu. Halil Posbıyık, burada sorunları da dinleyerek çözüm bulacaklarının sözünü de verdi.

Yorum Ekle