SON DAKİKA

Şahin, öğrencilerin sevincine ortak oldu...

Şahin, öğrencilerin sevincine ortak oldu... 18 Ocak, 2019 15:14 Güncelleme: 18 Ocak, 2019 15:14 Şahin, öğrencilerin sevincine ortak oldu...

AK Parti Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, 1. Yarı yıl tatilinin başlaması dolayısıyla, Amcası Hasan Şahin ve yengesi Ayşe Şahin’in ismini vererek yaptırdığı Hasan ve Ayşe Şahin Anaokulu’nda eğitim gören öğrencilerin sevincine ortak oldu. Çocukların sevgi gösterileriyle karşılanan Şahin, “Eğitimin sadece milli eğitime bırakılacak bir olay olduğunu düşünmüyorum” dedi.

AK Parti Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, 2018-2019 eğitim öğretim yılının son gününde, kendi yaptırdığı Hasan ve Ayşe Şahin Anaokulu öğrencileriyle bir araya geldi. Şahin’e eşi Feyzan Şahin, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylarından, önceki dönem İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz ve bazı partililer eşlik etti.

Şahin, anaokulunda öğrencilerin hepsine karne hediyesi verdi. Çocukların yakın ilgi gösterdiği Şahin çiftinin hayli heyecanlı olduğu gözlendi.

Şahin, burada yaptığı açıklamada eğitim öğretim yılının yarı döneminin bittiği gün, geçen sene eğitime başlayan Hasan ve Ayşe Şahin Anaokulu’nda halen eğitim gören 118 öğrenciyi ziyarete geldiğini belirterek “İlk yarı yılın tamamlanması vesilesiyle öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz. Sergilerini gördük, çok mutlu olduk” dedi.

“AMCAMIN ÇOCUĞU YOKTU… O YÜZDEN…”

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şahin, okulun ismi ile ilgili bir soruya, “Hasan Amcam ve Ayşe yengemin çocukları yoktu. Bu yüzden bu okulu onların adına inşa ettik. İkinci kez karne veriyoruz okulumuzda. Okulumuzun ihtiyaçları konusunda elden geldiğince yardımcı olmaya devam ediyoruz, edeceğiz” dedi.

Erol Şahin, eğitim konusundaki görüşlerini paylaşırken ise “Belediye Başkanı olursam, belediyemizin okullara desteği dikkat çekici şekilde artacak. Tüm okullarımızın ihtiyaçlarıyla ilgileneceğiz. Eğitimin sadece milli eğitime bırakılacak bir olay olduğunu düşünmüyorum. Hep birlikte destek olursak çok başarılı sonuçlar alabiliriz. Eğitimde Türkiye’ye örnek olacak katkılar yapacağımızı düşünüyorum. Kendimiz eğitimin içinde olacağız. Kamplar, sınıflarla, kültürel, sportif, sanatsal kurslar açacağız. Eğitimi sadece milli eğitime bırakmamamız lazım. Okullar hepimizin. Herkesin destek olması lazım.Birçok kişi eğitim yardımı yapmak istiyor, bunları organize edebilmeliyiz. Hayırsever insanlarımızın önünü açmalıyız. İnşallah bu tür hayırlar herkese örnek olacak şekilde yapılmalı ve sayısını arttırmamız lazım.”

FEYZAN ŞAHİN: “ONLARIN ANNESİ, ABLASIYIM”

Karne heyecanını paylaşmak üzere okula gelen Şahin’in eşi Feyzan Şahin ise eşinin siyaset serüveninde daima kendisine yardımcı olmayı görev bildiğini, sonuna kadar kendisinin yanında olacağını söyledi.

Feyzan Şahin, öğrencilerin mutluluğunu paylaştığını belirterek “Öğrencilerimizin gözündeki mutluluğu gördükçe, biz de mutlu oluyoruz. Öğrencilerimizin annesi, ablası gibi görüyorum kendimi. Buraya geldiğimde onur duyuyorum, gurur duyuyorum. İnşallah geleceğin güzel çocukları, bireyleri olacaklar. Öğretmenlerimiz ve ailelerin yardımıyla. Tabii eğitim evden başlıyor. Sonra anaokuluyla, okullarla devam ediyor. İnşallah hepsi başarılı olacaklar. Hepsine güveniyorum” dedi.

Şahin çifti ve partililer okuldaki öğrenci ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafları çektirdi.

Yorum Ekle