SON DAKİKA

Şöför esnafı: "Darlanıyoruz"

Çakır: "Dengeden yanayız" 21 Şubat, 2018 16:47 Güncelleme: 21 Şubat, 2018 16:47 Şöför esnafı: "Darlanıyoruz"

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır ve yönetimi, "Özel Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Çetin Çimen ve yönetimine ziyarette bulundu.

Ziyarette, Özel Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Çetin Çimen, zor durumdayız, sıkıntılarımız var, aile geçindiriyoruz, 65 yaş ve üstü konusunda yetkililerden, sizlerden ve büyüklerimizden destek beklemekteyiz, şöför esnafı bunaldı” dedi.

ÇAKIR: DENGEDEN YANAYIZ”

Çakır ise yaptığı konuşmada, vatandaşımız 65 yaş üstünün görünen yüzünü biliyor ama görünmeyen yüzünü de sizler biliyorsunuz. Bizim amacımız halkımıza iyi bir hizmet sunmak bir taraftan da şöför esnafımızın hakkını korumaktır. Denge unsuru oluşturmak lazım. Bu uygulama Türkiye’nin tamamında yapılmakta. Bunu rapor haline getirin bizde bunu Aile ve Sosyal politikalar Bakanlığına iletelim. Biz dengeden yanayız. Vatandaşımız hizmet alsın aynı zamanda esnafımızı da mağdur olmasın” dedi.

Yorumlar
F
Fatih6 yıl önce

Hakan bey. Ne kadar rahat konuşuyor halkımız bedavaya alışmış, bu esnaf 65 yaşına nasıl gelecek?

H
Hakan turhan6 yıl önce

Fatih bey bence devlete 65 yaş çalışıp didinmiş herşeyini vermiş kişilere bir hak verilmiş Onu da 65 yaşından sonra vermişler bırakın rahat rahat kullansın vatandaş ,kim şikayet ediyor veya zarar ediyorsa yapmasınlar bu işi yada belediye halkına hizmet için varsa bu işi adam gibi üstlensin taşımacılık yapsın

Yorum Ekle