SON DAKİKA

Sporculardan Vali Çınar'a ziyaret

Sporculardan Vali Çınar'a ziyaret 21 Şubat, 2018 15:51 Güncelleme: 21 Şubat, 2018 15:51 Sporculardan Vali Çınar'a ziyaret

Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Sporcuları İle Kilimli Gençlik Hizmetleri, Spor İlçe Müdürlüğü ve Spor Lisesi Öğrencileri Vali Ahmet ÇINAR’ a ziyarette bulundular.

  Sporcuları toplu halde kabul eden Vali Ahmet ÇINAR ‘’ Sizler hem ilimizin hem de Ülkemizin gururusunuz, sağladığınız başarılarla Şanlı Bayrağımızı müsabakalarda dalgalandırıyorsunuz, bu büyük bir mutluluk. Sizlerin daha da başarılı olacağınıza, Ülkemize, İlimize yeni madalyalar getireceğinize yürekten inanıyor ve sizleri destekliyoruz.’’ diyerek milli sporcularımıza başarılar diledi.

  Ziyarette sporcular ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Kilimli Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü yetkilileri de hazır bulundular. 

 Vali Çınar'ı Ziyaret Eden Sporcu çocuklar

Umut ÇELİK, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Türkiye Güreş Federasyonu işbirliğiyle 10-13 Temmuz 2017 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenen 8. Türkiye Erkekler Serbest Güreş Şampiyonasında 42 kiloda Türkiye ikincisi olmuştur.

Sultan ÖZÜNLÜ, Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından 15-17 Ocak 2018 tarihlerinde Antalya'da düzenlenen Özel Sporcular Masa Tenisi 1. Bölge Şampiyonasında Karadeniz Bölge üçüncüsü olarak Özel Sporcular Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır.

Kaan DAGKOÇAK, Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından 2-4 Aralık 2017 tarihlerinde düzenlenen Yıldızlar Flöre Türkiye Şampiyonasında Türkiye üçüncüsü olmuştur.

Zeliha YILGIN, Özel Sporcular Federasyonu tarafından düzenlenen şampiyonalarda atletizm branşında Türkiye dereceleri elde etmiş ve Avrupa'da atletizm alanında düzenlenen şampiyonalarda ülkemizi temsil etmiştir.

Kilimli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Spor Lisesi öğrencilerimiz sporcularımız Bodminton da Türkiye şampiyonasında yaptıkları dereceden dolayı Milli Takım seçmesine davet edilerek seçmede ilk ikiye girerek Ülkemizi Uluslararası Müsabakada temsil ettiler.

Kilimli Halk Eğitim Merkezi ve Gelik Spor Sporcusu Tuğra Ali Çakıcı 10-14 Şubat 2018 tarihlerinde İstanbul İlinde yapılan Uluslararası Taekwando şampiyonasında yıldız erkekler 57 kilo kategorisinde 2. Olmuştur. Nisan Ayında Yunanistan’da yapılacak olan Dünya Başkanlık Kupasında Ülkemizi temsil edecektir.

 

Yorum Ekle