SON DAKİKA

Zonguldak’ta muhteşem Cumhuriyet Bayramı kutlaması

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 94’uncu kuruluş yıldönümü kutlamaları tüm Türkiye’de olduğu gibi, Zonguldak’ta muhteşem görüntülere sahne oldu. 30 Ekim, 2017 09:21 Güncelleme: 30 Ekim, 2017 09:21 Zonguldak’ta muhteşem Cumhuriyet Bayramı kutlaması

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 94’uncu kuruluş yıldönümü kutlamaları tüm Türkiye’de olduğu gibi, Zonguldak’ta muhteşem görüntülere sahne oldu. Zonguldak Belediyesi tarafından organize edilen Fener Alayı, birçok vatandaşın katılımı ile renkli görüntülere sahne oldu. İstasyon Caddesi’nde buluşan Zonguldaklılar, ellerinde Türk Bayrakları ve meşalelerle Valilik Binası önüne kadar yürüdü. Zonguldak Belediyesi tarafından gün boyu cumhuriyet marşları çalınması ve Fener Alayına davet anonsları yapmasıyla birlikte, vatandaşların Cumhuriyet coşkusuna yoğun katılımı sağlandı. Fener Alayı yürüyüşüne; Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, CHP İl Başkanı Ahmet Altun, İlçe Başkanı Ebru Uzun, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, GMİS Başkanı Ahmet Demirci, Devrek Bando ekibi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği, Hasad Halk Oyunları ekibi, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, birçok kamu yararına çalışan dernek temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

         Cumhuriyet’in 94’uncu kuruluş yıldönümü kutlamak isteyen vatandaşlar, Fener Alayı’nın ardından Valilik Binası önünde konser etkinliğinde biraraya geldi. Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Büyük Türk Milletinin yaşamında seçkin ve anlamlı bir yeri olan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kurulan, çağdaş Türkiye Cumhuriyet’inin 94’uncu kuruluş yıldönümünü büyük bir sevinç ve gurur ile kutladıklarını ifade ederek, yoğun katılım sağlayan Zonguldaklılara teşekkür etti. Ardından BKM Müzik Grubu sanatçısı Oğuzhan Bakır konseri ile vatandaşlar, Cumhuriyet Bayramı coşkusunu dolasıya kutladı.

Yorum Ekle