SON DAKİKA

Zonguldak'ın eski günlere kavuşmasına imkan sağlanacak

Zonguldak Turizm Altyapı Hizmet Birliği gündemindeki konuları görüşmek üzere Vali Mustafa Tutulmaz Başkanlığında toplandı. 21 Aralık, 2020 16:44 Güncelleme: 21 Aralık, 2020 16:44 Zonguldak'ın eski günlere kavuşmasına imkan sağlanacak

Zonguldak Turizm Altyapı Hizmet Birliği gündemindeki konuları görüşmek üzere Vali Mustafa Tutulmaz Başkanlığında toplandı.

Açılış ve yoklama sonrasında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından 2021 yılı gelir gider bütçesi ile 2021 yılı yatırım planı ve çalışma programının görüşüldüğü toplantıda birlik üyelerine hitaben bir konuşma yapan Vali Tutulmaz; ‘’ilimizin turizm değerlerinin üst düzeyde olduğunu, pek çok yerde olmayan endüstriyel mirasın ilimiz bünyesinde barındığını bunun yanı sıra doğal güzelliklerimizin de iyi değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayarak geçmiş yıllarda ülkemizde adından çok bahsettiren Zonguldak’ın yeniden eski günlere kavuşmasına imkân sağlayacak alternatifler üzerinde çalışmanın önemine değinerek, bunlardan birisinin Turizm olduğunu’’ ifade etti.

‘’Turizme yönelik devam eden yatırımların da önümüzdeki süreçte turizme kazandırılmasıyla ilimiz için olumlu yönde bir değişim sağlanacaktır’’ dedi.

Yorum Ekle