SON DAKİKA

Zonguldak için pozitif elektrikli iletişim

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. Bölge Müdürü Mehmet Cemal Amucaoğlu ve Kurumsal İletişim Müdürü Berkan Karakurt, CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş’a TBMM’deki makamında ziyaret gerçekleştirdi. 03 Mayıs, 2016 12:00 Güncelleme: 03 Mayıs, 2016 12:00 Zonguldak için pozitif elektrikli iletişim

   Ziyarette, Zonguldak ve ilçelerine bağlı olan köylerde yaşanan elektrik sorunları ve çözüm önerileri üzerine görüş alış verişinde bulunuldu.

 Amucaoğlu ve Karakurt, Demirtaş’a Zonguldak’ta Başkent Dağıtım Şirketi’nin uygulamayı planladığı projeler hakkında bilgi vererek, kendisine yatırım plandıkları projeler ile ilgili bir dosya sundular. Zonguldak genelinde elektrikle ilgili yaşanan sorunların çözülmesi noktasında ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Amucaoğlu ve Karakurt, kendilerini en iyi şekilde misafir edip fikir alış verişinde bulunduğu için Demirtaş’a teşekkürlerini sundular.

    Bölge Müdürü Amucaoğlu ve Kurumsal İletişim Müdürü Karakurt’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sunan CHP’li Demirtaş, Enerjisa’nın kurumsal bir şirket olduğunu, kendileri ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını, Zonguldak genelinde, özellikle köylerde yaşanan elektrik sorunlarını ilettiğini, bu sorunların çözümü noktasında siyasetçi olarak gerekli desteği vereceğini belirtti. Yaşanan elektrik sorunlarının çözümü için yapılan bu görüşmenin son derece önemli olduğunu vurgulayan Demirtaş, Amucaoğlu ve Karakurt’u, görüş alışverişi konusunda son derece samimi bulduğunu ve kendilerinin birçok kurumun yöneticisine örnek teşkil ettiklerini ve her iki ismin de Enerjisa’da yönetici olmasının Zonguldak için bir şans olduğunu ifade etti.

  CHP’li Demirtaş, Enerjisa’nın Zonguldak genelinde uygulayacağı projelerin çok önemli yatırımlar olduğunun altını çizerek, bundan sonra da kendileri ile Zonguldak’ın enerji sorunlarının çözümü için iletişim kuracaklarını söyledi. 

            

Yorum Ekle