SON DAKİKA

Zonguldak Belediyesi'nden toplu sünnet şöleni

Zonguldak Belediyesi'nden toplu sünnet şöleni 08 Eylül, 2017 17:03 Güncelleme: 08 Eylül, 2017 17:03 Zonguldak Belediyesi'nden toplu sünnet şöleni

 Zonguldak Belediyesi tarafından her yıl geleneksel hale getirilen toplu sünnet şöleni, bu yıl da aynı coşku ile gerçekleştirildi. Belediye Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen toplu sünnet şölenine, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, CHP İlçe Başkanı Ebru Uzun, partililer, daire müdürleri ve aileler katıldı.

  Belediye Başkanı Muharrem Akdemir; yapmış olduğu konuşmasında sosyal sorumluluk projesi kapsamında her yıl sünnet şöleni gerçekleştirdiklerini ifade ederek; “Belediyemiz tarafından her yıl ücretsiz olarak çocuklarımızı sünnet ettiriyor, erkekliğe ilk adımlarını atmalarına yardımcı oluyoruz. Bu mutlu günlerinde bütün çocuklarımızın yanındayız. Bundan sonrada belediye olarak aynı sosyal sorumluluk içeren çalışmalarımıza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

  Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, sünnet olan çocuklara tek tek hediyelerini verdi. Belediye Binası önünde toplu fotoğraf çekiminin ardından, Kapuz Plajı Sosyal Tesisleri’nde yapılan sünnet şöleni, renkli görüntülere sahne oldu. Yaklaşık, 75 çocuğun sünnet ettirilmesi ile birlikte, aileleri ile beraber Kapuz Plajı’nda gönüllerince eğlenen çocuklara, Başkan Yardımcısı Erol Yılmaz ve Belediye Kültür Müdürü Abdullah Bakır tarafından çocuklara hediyelerinin dağıtılmasının ardından sünnet ettirilen yaklaşık yetmiş beş çocuk müzik eşliğinde eğlendiler. 

Yorum Ekle