SON DAKİKA

Zonguldak Belediyesi’nde hizmet içi eğitim semineri...

Zonguldak Belediyesi’nde hizmet içi eğitim semineri düzenlendi 14 Eylül, 2017 17:45 Güncelleme: 14 Eylül, 2017 17:45 Zonguldak Belediyesi’nde hizmet içi eğitim semineri...

Zonguldak Belediye Başkanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği işbirliğince, belediye personeline  ‘İletişim ve Halkla İlişkiler’ konulu eğitim semineri düzenlendi. Yrd.Doç.Dr. Gülgün Karahalil tarafından verilen eğitim seminerine; Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Hatice Alın, daire müdürleri ve belediye personeli katıldı.

  Seminer programında konuşma yapan Yrd.Doç.Dr Gülgün Karahalil, “İnsanların ne söylediği değil, önemli olan nasıl söylediğidir. İnsanların iletişim dilleri olarak beden dilini ön plana çıkarması gerekiyor. Etkili bir iletişim için, sözcükler kadar sözcük dışı unsurlar büyük önem taşıyor.” dedi. Karahalil, yerel yönetimlerin vatandaşlar ile köprü vazifesi gördüğünü ifade ederek, insanlarla etkili iletişimin etkili konuşma ve üsluba dayandığını belirtti.

 Özellikle belediye gibi kurumsal kimliği olan çalışma alanlarında, vatandaşla doğru iletişim kurmanın, kuruma getireceği faydalardan söz eden Yrd.Doç.Dr. Gülgün Karahalil’e seminerinin ardından, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir hediye takdim etti. 

Yorum Ekle