SON DAKİKA

ZANLILAR SERBEST KALDI

Ereğli'de hırsızlık yaptıkları iddiası ile göz altına alınan ve güvenlik kameraları tarafından tespit edilen 3 zanlı serbest kaldı. Zanlılardan yaşı küçük olan A.K savcı tarafında, diğer ikisi ise 'Adli Kontrol' talebi ile sevk edildiği mahkemece serbest bırakıldı. 29 Ekim, 2014 16:11 Güncelleme: 29 Ekim, 2014 16:11 ZANLILAR SERBEST KALDI

Ereğli' de son bir hafta içerisinde 6 mahalleden yaklaşık 100 torba (2,5) ton kömür çaldıkları iddia edilen 3 kişi, yapılan araştırma ve güvenlik kameralarında ki kayıtların incelenmesinin ardından göz altına alınmıştı. Zanlıların evlerinde yapılan araştırmada çalınan kömürler bulunmuş, yine zanlılar tarafından satılan kömürleri satın alan iki kişi tespit edilerek aldıkları kömürlere el konmuştu. Emniyetteki ifadeleri tamamlanan 3 kişi bugün öğle saatlerinde ifadeleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Zanlılardan A.K (16) yaşı küçük olduğu gerekçesi ile savcılık tarafından serbest bırakılırken, diğer iki zanlı S.K (19) ve M.V (19) 'Adli kontrol' talebi ile mahkemeye sevk edildi.

Mahkeme ise savcılık makamının 'Tutuklama' talebi yerine  'Adli Kontrol' talebi ile mahkemeye sevk ettiği iki zanlının Adli kontrol talebini reddettiği ve serbest bıraktığı öğrenildi.

Yorum Ekle