SON DAKİKA

Zafer Bayramı programı belli oldu

Zafer Bayramı programı belli oldu 29 Ağustos, 2019 16:38 Güncelleme: 29 Ağustos, 2019 16:38 Zafer Bayramı programı belli oldu

30 Ağustos Zafer Bayramı, Kdz. Ereğli'de törenlerle kutlanacak. Atatürk Anıtı'na çelenk sunma ile başlayacak törenler, tebriklerin kabulüyle devam edecek. Törenler, Devrim Bulvarı'nda yapılacak kutlama programı ve geçit töreniyle son bulacak.

Karadeniz Ereğli'de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 97'inci yıldönümü dolayısıyla kutlama programı düzenlenecek. Ereğli Kaymakamlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, törenlerin Atatürk Anıtı önünde Saat 10:30'da çelenk sunumu ve İstiklal Marşı'nın söylenmesi başlayacağı açıklandı.

Ereğli Kaymakamlığınca düzenlenen programın tamamı şöyle:

1.ÇELENK SUNMA TÖRENİ

Atatürk Anıtı Önü

10.30 Çelenklerin Sunulması, Saygı Duruşu, İstiklal Marşı'nın söylenmesi ve Bayrakların göndere çekilmesi, Törenin sona ermesi. 

II. TEBRİKLERİN KABULÜ

Atatürk Anıtı Arkası İnönü Parkı

10.45 Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu'nun Atatürk Anıtı arkası İnönü Parkında tebrikleri kabulü. 

III. KUTLAMA TÖRENİ

Devrim Bulvarı

11.00 ilçe Kaymakamı tarafından beraberinde Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı ile birlikte öğrencilerin ve halkın bayramının kutlanması, Belediye Halk Oyunları Gösterisi, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığından bir personelin günün anlam ve önemini belirten konuşması, Tören Geçişi (Gaziler ve Şehit yakınları, Spor Kulüpleri, Belediye ekipleri, Erdemir ve T.T.K. ile dernek ve mesleki kuruluşlar ve askeri birlikler.

Yorum Ekle