SON DAKİKA

Yüzme takımının başarısı...

Hatice Erdem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yüzme takımı birinci oldu. 10 Ocak, 2018 11:55 Güncelleme: 10 Ocak, 2018 11:55 Yüzme takımının başarısı...

Hatice Erdem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yüzme Takımı, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Yüzme Havuzunda yapılan Okul Sporları Yüzme İl müsabakaları sonucunda,   4 farklı dalda birincilik ve ikincilik  aldı.

Edinilen bilgiye göre, Hatice Erdem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yüzme Takımı  Serbest Yüzme başta olmak üzere Kurbağalama, Surt üstü ve Kelebek yüzmede;  50,100,200 ve 400m yarışlarında 1.lik  ve  elde ederek müthiş bir başarıya imza attı.

 Son olarak 400m Serbest Bayrak yarışında takım olarak 1. olan öğrenciler, Yüzme Takımı olarak Zonguldak il birincisi oldu.  Takım, bölgesel yarışmalarda ilimizi temsil edecek. Okul Beden Eğitimi Öğretmeni  Bilge Aruz eşliğinde önümüzdeki yarışlar için canla başla çalışmaya başladılar.

 Öğrenciler gerçekleştirdikleri başarıyı, Zonguldak  ilindeki gösterdikleri başarıyı,   Beden Eğitimi Öğretmenleri Bilge Aruz’a  ve Okul Yönetiminin desteğiyle elde ettiklerini vurgulayarak, bölgesel şampiyona da da üstün başarı göstereceklerini belirttiler. 

Yorum Ekle