SON DAKİKA

Yüksel Turhan hayatını kaybetti.

Yüksel Turhan hayatını kaybetti. 19 Aralık, 2018 13:20 Güncelleme: 19 Aralık, 2018 13:20 Yüksel Turhan hayatını kaybetti.

Erdemir Teknikerler Derneği İşletmecisi Yüksel Turhan  hayatını kaybetti.

17 Aralık 2018 Pazartesi günü evine giden Turhan, 18 Aralık Salı günü  kendisini arayan bir arkadaşına,  kendini iyi hissetmediğini söyledi.

Bunun üzerine eve gelen mesai arkadaşları Turhan’ı önce Özel Echomar Hastanesine kaldırdı. Hastanede ilk müdahalesi yapılan Turan, daha sonra Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Hastanenin yoğun bakımına alınan Yüksel Turhan, durumunun daha da ağırlaşması üzerine yaşam cihazına bağlandı. Ancak yaşam mücadelesini sürdüremeyen Turhan,  19 Aralık Çarşamba günü  sabah saat 06.00’da hayata gözlerini yumdu.

 Otopsi yapılacak olan merhum Yüksel Turhan’ın cenazesi,  20 Aralık Perşembe günü  ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından şehir mezarlığında toprağa verilecek.

Merhum  Yüksel Turhan’ın vefatı Karadeniz Ereğli’de üzüntüyle karşılanırken, cenazesine katılımın yüksek olması bekleniryor. Cemaze  törenine , önceki dönem Karadeniz Ereğli Adliyesinde İlçe Seçiöm Kurulu Başkanlığı yapan Serpil Turhan'ın ve  halen cezaevinde bulunan kardeşi Metin Turhan’ın da katılacağı öğrenildi.

BAŞSAĞLIĞI DİLEĞİNDE BULUNDULAR…

  Erdemir Teknikerler Derneği Başkanı Gürkan Çaylı, dernek lokal işletmecisi Yüksel Turhan’ın vefatını üzüntüyle öğrendiklerini belirterek, merhuma Allah’tan rahmet, dost ve akrabalarına baş sağlığı ve sabırlar dileğinde bulundu.

 

Yorum Ekle