SON DAKİKA

Yöresel Dernek evlerinde yöresel ürünler satılmalı

Yöresel Dernek evlerinde yöresel ürünler satılmalı 24 Mart, 2019 09:38 Güncelleme: 24 Mart, 2019 09:38 Yöresel Dernek evlerinde yöresel ürünler satılmalı

Yerel seçimlere kısa bir zaman kala Cumhuriyet Halk Partisi Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, bugün seçim çalışmalarına ilçede bulunan Yöresel Dernek evlerini ziyaret ederek başladı.

Yöresel Dernek evleri yöneticileri tarafından ‘Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Sayenizde sizin eserinizde oturuyoruz’ söylemleriyle karşılanan CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, duyduğu memnuniyeti yaptığı konuşmayla dile getirdi.

‘Sizleri sevgi barış dostluk duygularımla selamlıyorum. Beni son derece mutlu ettiniz. Bütün derneklerimizin temsilcileri aynı zamanda dostlarımız burada. Bu soğuk havada özellikle hanımefendilere şükranlarımı sunuyorum. Beni karşıladıkları, dinlemeye geldikleri, beraber oldukları için şükranlarımı sunuyorum’ diyerek konuşmasına başlayan Posbıyık, çıktıkları yolda destek veren ve verecek olan herkese teşekkür etti.

Ereğli’nin sorunlarını el ele vererek çözeceklerini ifade eden Posbıyık, Yöresel Dernek evlerinde yöresel ürünlerin satılması gerektiğini de belirterek, belediye başkanı olduğu gün her derneğin kendi yöresel ürününü satması için elinden gelen desteği vereceklerini söyledi.

Yorum Ekle