SON DAKİKA

YOLDA Kİ ÇUKURLAR LASTİKLERİ PATLATTI

Ereğli Ömerli mevkisinde yolda oluşan 3 ayrı çukur sürücülere zor anlar yaşattı. Çukurlar nedeniyle 4 aracın akis bilyeleri dağılırken, 3 aracın da lastiği patladı, jantları eğildi. 23 Kasım, 2014 08:26 Güncelleme: 23 Kasım, 2014 08:26 YOLDA Kİ ÇUKURLAR LASTİKLERİ PATLATTI

Ereğli' de akşam saatlerinde başlayan sağanak yağışlar ve alt yağıda patladığı iddia edilen su borusundan sızan su Ömerli Ereğli Zonguldak karayolu Ömerli mevkisinde 3 ayrı çukurun oluşmasına neden odu. İçi su ile dolan çukurları fark etmeyen sürücüler,  çukura düştükten sonra araçlarının lastikleri patladı, akis bilyeleri dağıldı. Lastiği patlayan bir araç sürücüsü ise "Yolda çukur var. Çok da derin bir çukur. Önüne her hangi bir engel de koymamışlar. Trafik de yağmur da yoğundu. Aracımla çukura girdim. Lastiğim patladı" dedi.

Yolda oluşan çukur önce polise daha sonrada karayolları ekiplerine haber verildi. Çukurun oluştuğu alana gelen karayolları ekipleri aldıkları önlem sonrasında çukur doldurma çalışmasına başladı. Karayolları ekipleri amirlerine verdiği bilgide sürekli olarak su çıkan çukurun yeniden açılacağını ve suyun kesilmesi için farklı bir çalışmanın yapılmasının gerekli olduğunu bildirdi.

Karayolları ekiplerinin yaptığı çalışma sırasında yol tel şeritten ve kontrollü olarak verildi.

Yorum Ekle