SON DAKİKA

YOLCU KAVGASI KANLI BİTTİ

Kdz. Ereğli'de bir süredir devam eden Taksici ve Minibüsçülerin yolcu kavgasında kan aktı. 26 Ocak, 2014 07:34 Güncelleme: 26 Ocak, 2014 07:34 YOLCU KAVGASI KANLI BİTTİ

Ereğli'ki kavgada bir kişi bıçaklandı. Kavga, özel halk otobüsçüleriyle taksiciler arasında dün akşam çıktı, bugün de devam etti.

İddiaya göre 67 M 8035 plakalı özel halk otobüsü şoförü Ömer Demir ile 67 T 8092 plakalı ticari şoförü Erkut Dalgıç, Kaynarca Konutları mevkisinde yolcu alma konusunda taksi durağında tartışma yaşadı. Araya girenler tarafından sona erdirilen tartışma, bugün Pazar Taksi Durağı'nda yeniden alevlendi. Demir ile Dalgıç'ın tartışması, kısa sürede yumruklu kavgaya döndü. Kavga sırasında Dalgıç'ın, ekmek bıçağıyla Ömer Demir'i iki yerinden yaraladığı iddia edildi. Erkut Dalgıç olaydan sonra kaçarken durağa çağrılan polisler, çevrede araştırma yaptı. Yaralanan Ömer Demir ise özel bir otomobille hastaneye kaldırıldı. Demir'in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Bu olay, taksi durağına ait güvenlik kameralarına da yansıdı. Kayıtlarda bir anda ortalığın karıştığı, toplanan kalabalığın ayırmaya çalıştığı iki kişinin yumruklaştığı ve kalabalığın arasından sıyrılan Dalgıç'ın kaçarak uzaklaştığı, diğer taksicilerinse yolcu taşımaya devam ettiği görülüyor. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürürken kaçan zanlı Dalgıç aranıyor.

Yorum Ekle