SON DAKİKA

YOL VERME TARTIŞMASI BIÇAKLI KAVGAYA DÖNDÜ: 1 YARALI

Ereğli'de yol verme tartışması kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada gençlerden birisi 3 yerinden bıçaklanarak yaralandı. Olaydan sonra kaçan zanlı polis karakoluna teslim oldu. 25 Mayıs, 2015 11:03 Güncelleme: 25 Mayıs, 2015 11:03 YOL VERME TARTIŞMASI BIÇAKLI KAVGAYA DÖNDÜ: 1 YARALI

Olay Ereğli'ye bağlı Çetin Apatay Bulvarı'nda gece saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre Alaplı'dan şehir istikametine gelen 34 TS 5171 plakalı otomobil sürücüsü S.Ş. (25) ile 67 UF 835 plakalı otomobil sürücüsü İ.Ş (22) yol verme konusunda tartıştı. İki sürücünün tartışmasına araçlarda bulunan İ.Ş. nin arkadaşları O.K. (22) ile M.T. (17) ve S.Ş.'nin arkadaşı B.A. (24) karışınca tartışma kavgaya döndü. Kavgada otomobildeki bıçağı alan sürücü S.Ş, diğer otomobil sürücüsü İ.Ş.'yi karın kol ve ayağından bıçaklayarak olay yerinden arkadaşı B.A. ile birlikte kaçtı.

Yaşanan kavgada yaralanan İ.Ş. için sağlık ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı İ.Ş.'yi yaptığı ilk müdahalenin ardından özel hastaneye kaldırdı. Yaşanan olaydan sonra kaçan zanlı S.Ş. ve arkadaşı B.A.'nın karakola teslim olduğu öğrenildi.

Yorum Ekle