SON DAKİKA

Yol verme kavgası arabanın altında bitti…

Yol verme kavgası arabanın altında bitti… 05 Kasım, 2018 12:27 Güncelleme: 05 Kasım, 2018 12:27 Yol verme kavgası arabanın altında bitti…

Ereğli'de trafikte yol verme tartışması yaşayan 3 kişiden birisi çıkan kavgada arkadan gelen otomobilin altında kaldı. Kazada yaralanan 23 yaşındaki Uğur Karaarslan, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından devlet hastanesine kaldırıldı.

Kaza Süleymanlar Mahallesi Sahil bandı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre 67 LG 892 plakalı otomobil sürücüsü E.D. Bozahane istikametine gittiği sırada motosiklet sürücüsü U.K. ile yol verme yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmaya U.K. nin arkadaşının da girmesi ile kısa sürede taraflar arasında kavga başlarken, motosiklet sürücüsü U.K., otomobil sürücüsü E.D. nin  darbesi ile yere düştü.

OTOMOBİLİN ALTINDA KALDI… METRELERCE SÜRÜKLENDİ…

Aldığı darbe ile yere düşen U.K., arkadan gelen M.Ö. nün kullandığı otomobilin altında kaldı. Metrelerce sürüklenen ve yaralanan U.K., vatandaşlar ve taksi durağı esnafı tarafından otomomobilin altından çıkarıldı. Yaralı gence şans eseri olay yerinden geçen hemşire ve doktorlar ilk müdahaleyi yaptı. Yerde sabit bekletilen ve hemşireler tarafından konuşturulmaya çalışılan U.K., olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. U.K. nın kolunda kırık olduğu ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

KENDİMİ KORUDUM

Olayda motosiklet ile yol tartışmasına girdiği iddia edilen 67 LG 892 plakalı otomobil sürücüsü E.D. ise iki kişinin üzerine saldırması sonucu kendisini savunmak için gence vurduğunu, yere düşen gencin ise arkadan gelen arasın altında kaldığını söyledi. Olayda sürücüler E.D. ve M.Ö., ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis olaya karışan diğer genci ve motosikleti arama çalışması Savcılık ise kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle