SON DAKİKA

YİNE ALKOL YİNE KAZA

Ereğli'de otomobili ile bir kişinin yaralanmasına sebep olan sürücü, 241 promil alkollü çıktı. 28 Aralık, 2013 11:16 Güncelleme: 28 Aralık, 2013 11:16 YİNE ALKOL YİNE KAZA

Ereğli ilçesinde otomobili ile bir kişinin yaralanmasına sebep olan sürücü, 241 promil alkollü çıktı.

Kaza, akşam saatlerinde Belen Yenimahalle'de meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 67 LV 954 plakalı otomobil sürücüsü İbrahim Kaçar, direksiyon hakimiyetini kaybederek 45 yaşındaki Ebubekir Bozacıoğlu'na, ardından köprünün korkuluklarına çarptı. Kazada yaralanan Bozacıoğlu olay yerinde ilk müdahalesinin ardından Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralının hastaneye gönderilmesinin ardından trafik polisleri sürücü İbrahim Kaçar'dan bilgi almaya çalıştı. Kaçar'ın polise, "Bir anda gözlerim karardı. Hiç bir şey hatırlamıyorum. Ben kütlemeye uyandım." dedi. Tansiyonu olduğunu anlatan Kaçar'ın otomobilde bulunan arkadaşı ise, Kaçar'ın birden direksiyona yığıldığını ve kendisinin de kazanın nasıl meydana geldiğini hatırlamadığını söyledi.

Sürücü İbrahim Kaçar da sağlık kontrolü için Ereğli Devlet Hastanesine götürüldü. Kaçar'ın hastanede yapılan tedavisinde 241 promil alkollü olduğu öğrenildi. Devlet hastanesinde tedavi altına alınan yaralı Ebubekir Bozacıoğlu'nun hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı

Yorum Ekle