SON DAKİKA

Yılmaz'dan, Bozkurt'a ziyaret

Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şubesi’nin yeni Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı’na iade-i ziyarette bulundu. 21 Nisan, 2021 05:44 Güncelleme: 21 Nisan, 2021 05:44 Yılmaz'dan, Bozkurt'a ziyaret

Metin Ercan’ın istifasının ardından Türk Metal Sendikası Genel Merkezi tarafından Kdz. Ereğli Şube Başkanlığı’na atanan Yakup Yılmaz ile Yönetim Kurulu Üyelerine, 9 Nisan 2021 Cuma günü AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu, Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Yönetimi ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunmuştu. Bugün de Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yakup Yılmaz, Şube Sekreteri Hakan Eskibina, Şube Mali Sekreteri Ferdi Ergün, Şube Eğitim Sekreteri Birol Onay ve Şube Teşkilatlandırma Sekreteri Çetin Altay, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatına iade-i ziyarette bulundular.

Girişte AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları tarafından karşılanan Türk Metal Sendikası Şube Yöneticileri, ardından Bozkurt’un makam odasına geçti. Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yakup Yılmaz, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri ve Kdz. Ereğli İlçe Yöneticileri tarafından 9 Nisan’da kendilerine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İlçe Başkanı Saffet Bozkurt’a teşekkür etti. Bozkurt da Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yakup Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Türk Metal Sendikası, bizim için çok değerli bir sivil toplum kuruluşudur. Sendikanın Kdz. Ereğli Şubesi’nde bir süre önce bir bayrak değişimi yaşanmıştır. Göreve gelen Yakup başkan ve ekip arkadaşlarının da bu bayrağı aldıkları yerden daha yukarılara taşıyacaklarına, üyelerinin hak ve menfaatlerini her platformda koruyacaklarına inanıyoruz. Parti olarak, Türk Metal Sendikası ile her zaman iyi ilişkiler içerisinde olduk. Bundan sonra da İlçemizin sorunlarının çözülmesi noktasında birlikte çalışacağımıza inanıyorum.” dedi.

Ziyaretin sonunda ise Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yakup Yılmaz, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt'a kahve fincanı hediye etti.

Yorum Ekle