SON DAKİKA

Yılmaz, mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısı yaptı

AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, Mahalle Muhtarları ile istişare toplantısı gerçekleştirdi. 27 Mart, 2017 17:12 Güncelleme: 27 Mart, 2017 17:12 Yılmaz, mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısı yaptı

AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, Mahalle Muhtarları ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Başkan Yılmaz, kahvaltı programı ile düzenlediği istişare toplantısında, muhtarlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine “EVET” verilmesi hakkında bilgiler sundu. 

Gülüç Belde Başkanı Yılmaz, muhtarlara hitaben yaptığı konuşmasında özetle şunları kaydetti; “Öncelikle düzenlediğimiz toplantıya katılan değerli Muhtar arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gülüç Beldemiz için birlik beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Gülüç’e kamu yatırımların kazandırılması noktasında gerekli girişimlerimizi yapıyoruz. Gülüç Beldemizin halkına en iyi hizmeti sunmak konusunda sizlerle beraberiz.

Bunun yanında ayrıca, Ülkemizde Koalisyonlar dönemi tarihe karışması için Halk oylamasında anayasa değişikliğine “EVET” demeliyiz. Bu tarihi fırsatı çok iyi değerlendirmeliyiz. 16 Nisan’da verilecek “EVET” desteğiyle yeni sistemde halkımız Cumhurbaşkanlığında kimi isterse onu seçme hakkı elde edecektir. Bu konuda destekleriniz bekliyoruz.”

Gülüç Belde Başkanı Yılmaz’ın Düzenlediği istişare toplantısına, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Gülüç Belediyesi Meclis Üyeleri, Gülüç Örencik mahalle muhtarı Çağlar Özcan, Çelgel mahallesi Ergün Demirtaş, Bekyeri mahallesi muhtarı İhsan Aslan, Merkez mahallesi muhtarı Lütfi Özcan ile AK Parti Ereğli İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Aksoy katıldı.

Gülüç Belde Başkanı Yılmaz, programa katılan protokol üyeleri ile muhtarlara teşekkür ederek bu tür programların devam edeceğini söyledi. 

Yorum Ekle