SON DAKİKA

Yeniden Refah'ta görev dağılımı yapıldı

Yeniden Refah'ta görev dağılımı yapıldı 25 Mayıs, 2022 09:32 Güncelleme: 25 Mayıs, 2022 09:32 Yeniden Refah'ta görev dağılımı yapıldı

Yeniden Refah Partisi Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı yapılan kongre sonrası göreve seçilen Adem Çetinkaya başkanlığındaki yönetim, kendi arasındaki görev dağılımını da gerçekleştirdi.

Yeniden Refah Partisi Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Adem Çetinkaya yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Genel Başkanımız Dr.Fatih ERBAKAN'ın katılımıyla 15 Mayıs 2022 tarihinde yapılan Yeniden Refah Partisi Karadeniz Ereğli İlçe Başlanlığı 2. Olağan Kongremizin ardından kesinleşen seçim sonuçlarından sonra İlçe Başkanlığımızda gerçekleşen toplantıda Yönetim Kurulu görev dağılımı yapılmıştır, yönetim kurulu üyelerimize görevlerinde başarılar dilerim. İlçemiz, ülkemiz ve dahi tüm insanlık için hayırlı olsun.
Gelmiş olduğumuz bu noktada, nasıl büyük bir sorumluluğu üstlenmiş olduğumuzun farkındayız. 2. Olağan Kongremiz neticesinde göreve gelmiş olan İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimizin her birini tebrik ediyorum.
Seçilmiş olan bu kardeşlerim çok iyi biliyorlar ki, bu dava ilçemizin, ülkemizin, ıslam aleminin ve tüm insanlığın umut sancağıdır.
Yeniden refah partimizin ana hedefi milletimizin manevi ve maddi alanlarda kalkınmasını gerçekleştirerek huzur ve refaha ulaşmasını sağlamaktır bununla birlikte ülkemizin öncülüğünde tüm insanlığın kurtuluşu için ilmi iktisadi siyasi ve ahlaki alanlarda gerekli adımları atmaktır.
Bizler yeniden refah Partisi olarak bugüne kadar insanların huzuru refahı ve istikbali için çalıştık bugünden sonra aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz
Muhterem genel başkanımız Dr.Fatih Erbakan'ın ifade ettiği gibi bizler kavga etmek çatışmak cezalandırmak yıkmak için gelmiyoruz bizler bugüne kadar yapılan bütün Hayırlı hizmetlere Teşekkür etmek bu hayırlı hizmetleri tebrik etmek için geliyoruz bununla birlikte eksiklikleri tamamlamak eksik yapılanları nihayete erdirmek için yanlışları da doğrusunu ortaya koyarak düzeltmek için geliyoruz, yönetimde adalet paylaşımda adalet için geliyoruz.

Yeniden Refah Partisi
Karadeniz Ereğli İlçe Başkanlığı Görev Dağılımı

İlçe Başkanı : Adem Çetinkaya
Siyasi İşler Başkanı : Recep Barış Şen
Teşkilat Başkanı : Erdal Erdoğan
İlçe Genel Sekreteri : Şenol Alagöz
Eğitim Başkanı : Özer Kekeç
Tanıtma ve Medya Başkanı : Sinan Saraçoğlu
STK ve Halkla İlişkiler Başkanı : İdris Kaan Bozkurt
Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı : Selman Yanık
Ekonomik İşler Başkanı : Rıza Koç
Sosyal İşler Başkanı : Haydar Gökmen
Ar-Ge Başkanı : İlyas Mat
Mahalli İdareler Başkanı: Ömer Faruk Danışmaz
Genel Muhasebe ve Mali İşler Başkanı : Ersin Akar
Dış İlişkiler Başkanı : Nevruz Ertuğrul
İlçe Kadın Kolları Sorumlusu: Selman Türk,
İlçe Gençlik Kolları Sorumlusu: Aykut Gönültaş
İlçe Gençlik Kolları Başkanı : Hüseyin Koç

Yorum Ekle