SON DAKİKA

YENİ MAHALLE YOLUNA BAKIM ONARIM

Alaplı Belediyesi, TOKİ konutlarının da yer aldığı Yenimahalle yolunda yol bakım ve onarım çalışması yapıyor. 18 Aralık, 2013 16:03 Güncelleme: 18 Aralık, 2013 16:03 YENİ MAHALLE YOLUNA BAKIM ONARIM

Alaplı Belediyesi, TOKİ konutlarının da yer aldığı Yenimahalle yolunda yol bakım ve onarım çalışması yapıyor.

TOKİ tarafından yapılan şehir merkezine ulaşım yolunun, yine TOKİ tarafından yapılan altyapının yetersizliğinden dolayı bozulması üzerine, TOKİ konutları yolundaki altyapı çalışmasının tamamlanmasının ardından bozulan yolun bakım ve onarım çalışmalarına da başlandı.

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, TOKİ konutlarının içinde bulunduğu Yenimahalle’nin Alaplı Belediyesi’nce yapılan  yeni köprüye bağlantı yolunun, altyapının yetersizliğinden dolayı bozulduğunu, altyapının yenilenmesinin ardından bozulan yolda da bakım ve onarım çalışmalarına başlandığını bildirdi. Engebeli bir hal alan yoldaki kilitli parkelerin tamamen söküldüğünü ve zeminin düzenlenmesinin ardından parke kaplamanın yeniden yapılacağını belirten Başkan Çimenoğlu, “İncivez deresi üzerine yaptığımız yeni köprüyle araç ve yaya ulaşımını kolaylaştırdığımız bu yol, ilçe merkezine bağlantı yollarının en işleklerinden biri. Bu yola bağlantı yollarını da parke kaplamak suretiyle daha önce yapmıştık. TOKİ tarafından yapılan yolda altyapıdan dolayı bozulmalar oldu. Önce altyapıyı yeniledik, şimdi de bakım ve onarımını yapıyoruz. “ dedi.

Başkan Çimenoğlu, TOKİ ve Okçular yolu güzergahlarında yabani ot temizliği yapıldığını da belirterek, “Kaldırım kenarlarındaki ve sokak aralarındaki yabani otları temizlik çalışmalarımız da sürüyor. Kaldırımların bozulan bölümlerinde bakım ve onarım çalışması yapacağız. “ dedi.

 

Yorum Ekle