SON DAKİKA

Yazıcıoğlu ve Gül Aileleri'nin mutlu günü

Yazıcıoğlu ve Gül Aileleri'nin mutlu günü 27 Temmuz, 2020 09:29 Güncelleme: 27 Temmuz, 2020 09:29 Yazıcıoğlu ve Gül Aileleri'nin mutlu günü
Sena Yazıcıoğlu ile Enes Gül, Anadolu Otel'in havuz başında düzenlenen görkemli düğün töreniyle dünya evine girdi.
Kdz. Ereğli'nin köklü ailelerinden ve esnaflarından Nezaket-İrfan Yazıcıoğlu çiftinin kızları Sena Yazıcıoğlu ile Alaplı'nın tanınmış Ailelerinden Fatma-Metin Gül çiftinin oğulları Enes Gül, 26 Temmuz 2020 Pazar günü Büyük Anadolu Otel'in açık kısmında, havuz başında düzenlenen görkemli düğün ile hayatlarını birleştirdiler.
Düğün törenine Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, AK Parti Zonguldak milletvekilleri Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Türk Hava Kurumu Alaplı Şube Başkanı İsmail Yazıcıoğlu, Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, AK Parti önceki dönem milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, Çaycuma önceki Belediye Başkanlarından Mithat Gülşen, iş insanları, mahalle ve köy muhtarları, sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinin yanı sıra yaklaşık 1200 kişi katıldı.
Kendileri için hazırlanan sahneye alkışlar eşliğinde gelen Sena&Enes çiftinin nikahını Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş kıyarken; Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, AK Parti Zonguldak milletvekilleri Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Türk Hava Kurumu Alaplı Şube Başkanı İsmail Yazıcıoğlu, Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, AK Parti önceki dönem milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan ve Çaycuma önceki Belediye Başkanlarından Mithat Gülşen genç çiftin nikah şahitleri oldular.
Nikah akdinin yapılmasıyla birlikte hayatlarını resmen birleştiren Sena ile Enes çifti, sahnede ilk danslarını ederken; dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle gecede halk oyunlarına ve toplu danslara izin verilmedi. Ayrıca, düğüne gelenler ateşleri ölçüldükten sonra mekana alındılar.
Yemekli düğünde, davetliler gece boyunca eğlenirken; Yazıcıoğlu ve Gül aileleri ise davetlilerle yakından ilgilendi.
 
Yorum Ekle