SON DAKİKA

YAZICIOĞLU AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Ereğli'ye bağlı Gülüç Beldesi’nde, yaşamını yitiren Hacı İbrahim Uçar’ın cenaze namazı kalabalık cemaatle kılındı. 28 Aralık, 2013 15:36 Güncelleme: 28 Aralık, 2013 15:36 YAZICIOĞLU AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Ereğli'ye bağlı Gülüç Beldesi’nde, yaşamını yitiren Hacı İbrahim Uçar’ın cenaze namazı kalabalık cemaatle kılındı.
Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Yazıcıoğlu’nun kayınpederi, merhum Uçar’ın cenaze namazı Gülüç Site Camisi’nde öğle namazının ardından kılındı.
Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek, Karadeniz Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel, Ereğli Devlet Hastanesi Yöneticisi Muharrem Erdem, Amelebirliği Başkanı Hasan Yılmaz, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Faruk Yazıcı, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Özkan Özyağcı, Ereğli Belediye Meclis Üyesi Ali Yağmuroğlu, Yazıcıoğlu şirketler gurubu ortakları, çok sayıda siyasi parti temsilcisi, belediye başkan adayları aday adayları, sivil toplum kuruluş başkanı ve temsilcileri, çok sayıda esnaf, işadamı ile merhumun ailesi, dost ve yakınlarının katıldığı cenaze namazının kılınmasının ardından dua edildi.
Buradan omuzlarda Gülüç Belediyesi Cenaze aracına konulan Hacı İbrahim Uçar’ın cenazesi, Gülüç Merkez Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Bu arada İrfan Yazıcıoğlu ile merhumun ailesi taziyeleri kabul etti. Merhum 62 yaşındaki Hacı İbrahim Uçar, dün evinde hayata gözlerini yummuştu.

Yorum Ekle