SON DAKİKA

Yaşlı adam evinde ölü bulundu

Ereğli’de yaklaşık 1 aydır haber alınamayan yaşlı adam evinde ölü bulundu. Maske ile evde inceleme yapan ekiplerin işlemini tamamlanmasının ardında yaşlı adamın cesedi otopsi için Ereğli Devlet hastanesi morguna kaldırıldı. 24 Mayıs, 2017 06:05 Güncelleme: 24 Mayıs, 2017 06:05 Yaşlı adam evinde ölü bulundu


Olay ilçeye bağlı Kestaneci mahallesi Okkalı sokak numara 33' de meydana geldi. İddiaya göre yaklaşık iki aydır kirasını vermeyen Mustafa Orbay'ın (62) kapısını çalan ev sahibi Rüstem A.  kapının açılmaması üzerine Mustafa Orbay'ın yakınlarını aradı. Yakınlarında da uzun zamandır Mustafa Orbay'ı görmedikleri cevabını alan Rüstem A. durumu polise bildirdi. Kapıyı açarak sağlık ekipleri ile birlikte eve giren polis,evin mutfak bölümünde Mustafa Orbay'ın cansız bedenini buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, talihsiz adamın uzun süre önce hayatını kaybettiğini belirledi.

Eve gelen olay yeri inceleme ekipleri, kokudan dolayı evde inceleme çalışmasını güçlükle tamamladı. İncelemenin tamamlanmasının ardından Mustafa Orbay'ın cenazesi otopsi için Ereğli Devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Acı haberi alan ve eve gelen Mustafa Orbay'ın yakınları göz yaşlarına boğuldu. Orbay'ın eşinden boşandığı ve bir oğlu olduğu, oğlunun da İstanbul' da yaşadığı öğrenildi. Savcılık olayla ilgili tahkikat başlattı.

Yorum Ekle