SON DAKİKA

Yaşlı adam düştü, vatandaş tepki gösterdi…

Yaşlı adam düştü, vatandaş tepki gösterdi… 06 Nisan, 2019 15:40 Güncelleme: 06 Nisan, 2019 15:40 Yaşlı adam düştü, vatandaş tepki gösterdi…

Ereğli'de Erdemir caddesi üzerinde dengesini kaybeden yaşlı adam düşerek yaralandı. Yardıma koşan çevre esnafı, yaşlı adamın düştüğü alanda engelli rampasının dik olduğu ve kaldırımın inşaat alanından farksız olduğunu söyleyerek tepkilerini dile getirdiler.

Olay ilçeye bağlı Erdemir Caddesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre 75 yaşındaki Halim C. Engelli rampasından indiği sırada bir anda dengesini kaybederek yere düştü. Kafasından ve elinden yaralana yaşlı adamın yardımına koşan vatandaşlar sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 ekipleri Halim C. Ye yaptıkları ilk müdahalenin ardından Devlet hastanesine kaldırdı. Acil serviste tedavi altına alınan Halim C. Nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

HALKTAN KALDIRIM VE ENGELLİ RAMPA TEPKİSİ

Diğer yandan yaşlı adamın yardımına koşan esnaf ve vatandaşlar, Halim C. Nin düştüğü alanda ki engelli rampasının çok dik olmasına ve kaldırımda ki bozukluğa tepki gösterdiler. Sürekli olarak aynı yerde insanların düştüğünü kaydeden vatandaşlar “Burası kaldırım değil sanki inşaat alanı. Engelli vatandaşlar kaldırımın ve engelli rampasının yüksek olmasından dolayı bizlerin yardımı ile çıkabiliyor. Defalarca belediyeye bildirdik. Ancak zabıtalar gelip fotoğraf çekip gittiler. Buraya bir an önce müdahale edilmesi gerekiyor” dediler.

Yorum Ekle