SON DAKİKA

Yaşam savaşını kaybetti

Yaşam savaşını kaybetti 13 Mayıs, 2019 13:50 Güncelleme: 13 Mayıs, 2019 13:50 Yaşam savaşını kaybetti

Ereğli'de oto alım satım işleri yapan Şerafettin Kaymaz’ın şoförünün kullandığı hafif ticari kamyonetin arka koltuğunda belinde ki silahı ile intihar ettiği öğrenildi. İlk olarak Devlet hastanesine kaldırılan Şerafettin Kaymaz’ın daha sonra Özel Echomar hastanesine kaldırıldığı ve durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olay akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre işleri ile ilgili sıkıntısı olduğu öğrenilen ve oto alım satım işleri yapan Şerafettin Kaymaz’ın, şoförünün kullandığı aracın arka koltuğunda belindeki silahı çıkararak intihar ettiği öğrenildi. Silahın ateş almasının ardından şoförü tarafından Ereğli Devlet hastanesine kaldırılan Şerafettin Kaymaz, acil serviste yapılan ilk müdahalenin ardından Özel Echomar hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan Kaymaz’ın yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

EMNİYET MÜDÜRÜ ARACI BİZZAT KENDİSİ İNCELEDİ

İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay yeri inceleme ekipleri, Kaymaz’ın hastaneye getirildiği aracı inceleme altına aldı. Ereğli Devlet hastanesi Acil servis önünde incelemeye alınan aracı, İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu Olay yeri inceleme ekipleri ile bizzat inceledi. Araç incelemenin ardından Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Savcılık Olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle