SON DAKİKA

YAŞAM MEDİKAL 2.ŞUBESİ İLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Yaşam Medikal Mağazası 2.Şubesi ile Erdemir Cad.Meydanbaşı Cami Karşısında çok zengin ürün çeşitliliği ile hizmet vermeye başladı. 15 Eylül, 2014 18:10 Güncelleme: 15 Eylül, 2014 18:10 YAŞAM MEDİKAL 2.ŞUBESİ İLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Ortopedi malzemelerinden, tansiyon aletlerine,şeker ölçüm cihazlarından, solunum cihazlarına birçok ürünün bulunduğu Yaşam Medikal sahibi Adem Kara, Ereğli’de sağlık donanımında bir eksikliği giderdiklerini söyledi.

İnsan hayatında sağlığın çok önemli bir yer tuttuğunu kaydeden Kara, “Firma olarak sağlığın en önemli unsurun kalite olduğunu biliyoruz.Firmamızın temel ilkesi halkımıza en kaliteli hizmeti sunmaktır.Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız kaliteli hizmet veren güvenilir firmalarından biri olmanın gururu ile 2.şubesi ile hizmetlerine devam etmektedir”dedi.

Zengin ürün çeşitlerini müşterilerine sunduklarını anlatan Kara, “Sağlık ürünlerimiz şeker ölçüm cihazları, tansiyon aletleri,ortopedik ürünler, medikal sarf malzemeleri,hasta bezleri ürünlerimizden sadece bir kaçıdır.Halkımız mağamıza gelerek tüm sağlık ürünleri ihtiyaçlarını karşılayabilirler”şeklinde konuştu.

Kara ayrıca , hasta bezlerini adrese teslim ettiklerini de sözlerine ekledi

Yorum Ekle