SON DAKİKA

Yaralı şahin'a çocuk şefkati...

Ereğli'de evlerinin yanında ki parkta oynayan çocuklar yaralı olarak buldukları Şahin kuşunu belediye görevlilerine teslim ettiler. 13 Eylül, 2017 14:27 Güncelleme: 13 Eylül, 2017 14:27 Yaralı şahin'a çocuk şefkati...


Ereğli'de evlerinin yanında ki parkta oynayan çocuklar yaralı olarak buldukları Şahin kuşunu belediye görevlilerine teslim ettiler. 

Olay Murtaza mahallesi Beyçayırı sokak Beyçayırı evlerinde meydana geldi. Beyçayırı sitesinde oturan çocuklar parkta oynadıkları sırada yaralı olan ve uçamayan Şahin kuşunu fark etti. Ellerine aldıkları kuşu çimenlik alana getiren çocuklar anne ve babalarından yardım isteyerek Ereğli Belediyesi Veteriner işleri müdürlüğüne haber verildi. Olay yerine gelen veteriner işleri müdürlüğü görevlileri, yaralı Şahin kuşunu kafese alarak tedavisi için veteriner işleri müdürlüğüne götürüldü. Arkadaşları ile birlikte Şahin kuşunu bulan Seçkin Sina Taş, kuşu basket oynarken dere kenarında bulduklarını ellerine aldıkları kuşu çimenlik alana getirdiklerini söyledi. Kuşun elini ısırdığını da söyleyen Taş, kuştan korkmadıklarını söyledi.  Ereğli Belediyesi veteriner müdürlüğüne götürülen kulun tedavisini başlandığı öğrenildi.

Yorum Ekle