SON DAKİKA

Yaralı askerin ailesine protokol ziyareti

22 Nisan, 2017 07:25 Güncelleme: 22 Nisan, 2017 07:25 Yaralı askerin ailesine protokol ziyareti

Şırnak’ın Beytüşşebap ile Uludere ilçeleri arasında bulunan Andaç mevkiindeki üs bölgesine teröristlerce düzenlenen saldırıda yaralanan Ereğlili Piyade Uzman Çavuş İsmail Dönmez’in ailesi Kaymakam Nazım Madenoğlu ve beraberindeki heyet tarafından ziyaret edildi. 

Şırnak’ın Beytüşşebap ile Uludere ilçeleri arasında bulunan Andaç mevkiindeki üs bölgesine teröristlerce düzenlenen saldırıda biri üsteğmen 2 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı. Sabah saatlerinde başlayan çatışmada şarapnel parçaları sağ kol ve ayak ile sol bileğine isabet eden Zonguldak Ereğlili Piyade Uzman Çavuş İsmail Dönmez’in ailesine Ereğli kaymakamı Nazım Madenoğlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Deniz Kurmay Albay Aykut Manioğlu, Jandarma Bölük komutanı Yüzbaşı Ünsal Demir köy muhtarı İsmail Aydın ziyaret gerçekleştirildi. Anne Nazmiye ve Baba Muhammet iler bir araya gelen Kaymakam Nazım Madenoğlu, aileye çocuklarının iyi olduğunu ve hastanede tedavisinin devam ettiğini söylediği öğrenildi. 

Diğer yandan teröristlerle girilen çatışma sonrasında Şırnak Devlet hastanesine kaldırılan bekar olduğu öğrenilen Piyade Uzman Çavuş İsmail Dönmez’in sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

 

Yorum Ekle