SON DAKİKA

Eski eşi ile tartıştı, evi patlattı

Eski eşi ile tartıştı, evi patlattı 29 Haziran, 2017 10:39 Güncelleme: 29 Haziran, 2017 10:39 Eski eşi ile tartıştı, evi patlattı


Ereğli!de eski eşi ile tartışan kişi evi ateşe verdi. Çıkan yangında dolayısıyla patlama meydana gelen evde büyük hasar oluşurken, mahalle halkı ise korku ve panik yaşadı.

 

Olay İlçeye bağlı Bağlık Mahallesi Forteks sitelerinde meydana geldi. İddiaya göre kısa süre önce eşi  Y.Ü.' den boşanan E.D. eşi YÇÜ. ye ait evdeki eşyalarını almak için eve geldi. Eşi ile bir gün önce tartışan Erdal D. eşyaları almaya geldiği evde doğal gazı açarak çakmağını ateşledi. Büyük patlama meydana gelen evin balkon kısmından kopan beton parçaları sokağa düştü. Panik halinde sokağa çıkan ve ne olduğunu anlamaya çalışan site sakinleri, durumu polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Doğalgaz yetkilileri gaz akışın keserken, itfaiye ekipleri ise yangına müdahale etti. Patlamanın şiddeti ile balkondan kopan beton parçaları ve cam kırıkları çevreye dağıldı. Olaydan sonra E.D.nin polise teslim olduğu öğrenildi. Yaşanan olayın ardından Yasemin Ü. ve babası Cevdet Ü. ile birlikte görgü şahitlerini ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürdü. Site yöneticisi Mustafa Yazıcı olayla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamasında " Kısa süre önce eşinden boşanan Yasemin Ü, evde çocuğuyla beraber yaşıyordu. Bir süre önce eşinden boşanan E.Ö. Evden ayrılmıştı, nasıl böyle bir şey oldu anlayamadık. Apartman sakinlerimizin can ve mal güvenliği bizleri de ilgilendiriyor. Bu olayın yaşanması bizleri de üzdü. Umarım bir daha yaşanmaz” dedi.

 

Yorum Ekle