SON DAKİKA

Yaklaşık 90 metre uçarak şarampole yuvarlandı

Yaklaşık 90 metre uçarak şarampole yuvarlandı 09 Şubat, 2018 17:53 Güncelleme: 09 Şubat, 2018 17:53 Yaklaşık 90 metre uçarak şarampole yuvarlandı

Ereğli'ye bağlı Elmalı köyü mevkiinde hafif ticari kamyonet yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada kamyonet sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü polis vatandaş ve sağlık ekipleri tarafından patika yoldan çıkarılarak ambulansa alındı. Yaralının kazada burnunun bile kanamadığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaza akşam 19.30 saatlerinde Zonguldak İstanbul Karayolu Elmacı köyü mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Ereğli’den Zonguldak istikametine giden 67 DU 526 plakalı hafif ticari kamyonet sürücüsü Mehmet Çelikel (65) Elmacı köyü mevkiinde aşırı sisten dolayı virajı alamayarak şarampole yuvarlandı. Yaklaşık 90 metre uça kamyonet ağaçları devirdikten sonra fındık ağaçlarına takılarak durabildi. Yoldan geçen ve kazayı gören köy minibüs sürücüsü sağlık, polis ve Zonguldak İl Afet ve Acil durum müdürlüğü ekiplerine haber verdi. Olay erine gelen ekipler araç sürücüsü Çelikel’e ulaşarak sedye ile patika yoldan yaralıyı ambulansa taşıdı. Ambulansta ilk müdahalesi yapılan Mehmet Çelikel daha sonra Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Yaralı sürücü Mehmet Çelikel’in vücudunda ezikler olduğu ve müşahede altında tutulacağı öğrenildi.

Kazayı görerek ekiplere haber veren Ali Aydın, aracı uçarken gördüğünü aşağıya indiğini bu sırada da ekiplere haber verdiğini söyledi.

Kazayı görerek duran bazı sürücüler, tolda sürekli kazların olduğunu, bir sürücünün kısa süre önce aynı noktada kaza atlattığını ve bu bölgeye bariyer ile önlem alınması gerektiğini ifade ettiler.

Şarampole yuvarlanan kamyoneti kurtarmak için olay yerine çekici çağırılırken, Savcılık kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle