SON DAKİKA

Yakalanmışlardı, tutuklandılar

Yakalanmışlardı, tutuklandılar 04 Ağustos, 2019 14:43 Güncelleme: 04 Ağustos, 2019 14:43 Yakalanmışlardı, tutuklandılar

Ereğli'de, kahvehanede oyun masasında çıkan ve 3 kişinin silahla yaralandığı kavgada firari 2 şüpheli iki kardeş, polisin 56 saat süren çalışması sonrası olayda kullanılan silah ile yakalandı. G.T ve H.T isimli kardeşler Birden fazla kişi ile YAĞMA, Korku, Kaygı veya Panik Yaratabilecek Tarzda Silah ile Ateş Etme, Basit Yaralama, Mala zarar verme, Ruhsatsız Ateşli Silahlarla Mermileri satın Alma veya taşıma veya bulundurma" suçlarından mahkemeye sevk edildi. Mahkeme her iki kardeşinde tutuklanmasına karar verdi.

Kardeşlerin birisinin yaralı olduğu ve 4 ayrı suçtan da yakalaması olduğu belirtildi. Geçen Perşembe günü meydana gelen olayda iddiaya göre; G.T., kardeşi H.T., ile B.Ö., oyun oynadıkları sırada tartışmaya başladı. Tartışmanın sokakta kavgaya dönüşmesi üzerine B.Ö., belinden silahını çıkartarak G.T.’yi bacağından vurdu. G.T., B.Ö., ile boğuşmaya başladı. B.Ö.’nin elinden silahı alan G.T., bu kez B.Ö.’yü bacağından vurdu. Bu sırada silahtan çıkan kurşunlardan biri kavgayı ayırmaya çalışan R.Ş.’nin bacağına isabet etti. Silahtan çıkan kurşunlardan biri de bir binanın üçüncü katındaki dairenin camına isabet etti. Bacağından vurulan G.T., ile kavgaya karışan kardeşi H.T. olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil ekipleri geldi. Yaralanan B.Ö. ile R.Ş. hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis olay yerinden kaçan 2 kişiyi ararken, soruşturma başlattı. Bir kişi tarafından cep telefonu ile çekilen görüntülerde G.T. ile H.T.’nin olay yerinden kaçışı görüntülendi.

Polis, kaçan 2 şüpheliyi yakalamak için il genelinde çalışma başlattı. 56 saat süren kamera izlemelerinin ardından yaralı olan ve 4 ayrı suçtan yakalaması bulunan G.T ve kardeşi H.T., Çaycuma ilçesinde yakalandı. Polis tarafından durdurulan araçta olayda kullanılan silah da ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen iki kardeş, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İlk silahı ateşleyerek G.T.’yi yaralayan B.Ö. tutuksuz yargılanıyor.

Yorum Ekle