SON DAKİKA

Yakalanan hırsızlar tutuklandı!..

Yakalanan hırsızlar tutuklandı!.. 27 Eylül, 2019 16:14 Güncelleme: 27 Eylül, 2019 16:14 Yakalanan hırsızlar tutuklandı!..

 

Ereğli'de yaklaşık 70 kilo fındığı çalan ve olaydan sonra biri yakalanan zanlılardan firari olan ikinci zanlı da Jandarma ekipler tarafından yakalandı. İki zanlı Jandarma’ da alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklandı.

Olay dün Ereğli’ ye bağlı Süleymanbeyler köyünde meydana geldi. İddiaya göre Motosiklet ile Ahmet Uslu’ya ait evine gelen kişi, evden aldıkları iki çuval yaklaşık 70 kilo fındık ile kaçtı. Güvenlik kameralarına yakalanan iki zanlının eşkâlini tespit eden Jandarma ekipleri hırsızlık zanlılarından O.D. (20) kısa sürede yakaladı. Olaydan sonra firar eden 16 yaşında ki Y.D. Jandarma ekipleri tarafından Bakırlık köyünde yakalandı. İki zanlı da Jandarma ekipleri tarafından ifadeleri alınmak üzere Jandarma komutanlığına götürüldü. Zanlıların çaldıkları fındıkları sattıkları öğrenildi. İfadeleri alınan iki zanlının adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÜVENLİK KAMERALARINDAN KAÇAMADILAR

Süleymanbeyler köyünde yaşanan olayda iki çuval fındığı çalan zanlılar güvenlik kamerasına yakalandı. Görüntülerde Fındıkları çalan zanlılardan birisinin çuvalları aldığı diğerinin ise gözetleme yaptığı görülüyor.

Yorum Ekle