SON DAKİKA

Vatandaş, Uysal'a şiir yazdı

Vatandaş, Uysal'a şiir yazdı 28 Mart, 2019 10:12 Güncelleme: 28 Mart, 2019 10:12 Vatandaş, Uysal'a şiir yazdı

Yıllarını Bağlık Mahallesi Sakindere bölgesinde geçiren bir vatandaş Başkan Uysal’ın bambaşka bir görüntüye kavuşturduğu Sakindere için şiir yazdı. Bayan Uysal’ın Sakindere gezisine damga vuran şiirde, “Şairler ozanlar severler gülü, yoktu bu derenin öten bülbülü. Gül gülistan oldu, Dombay deresi.” sözleri yer alıyor.


Dün Başkan Uysal’ın akşam saatlerinde halk buluşması yaptığı Kepez’de BBP’li bayanlar ve Uysal gönüllüleri ile seçim çalışması yapan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve BBP Belediye Başkan Adayı Hüseyin Uysal’ın en büyük destekçisi eşi Sevim Uysal, 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesi çalışmasını aralıksız olarak sürdürüyor.

Bayan Uysal’ın, bugün Sakindere bölgesinde yaptığı seçim çalışmasına bir vatandaşın Sakindere için yazdığı şiir damga vurdu. Bayan Uysal’ın yolunu kesen bir vatandaşın bambaşka bir görüntüye kavuşan Sakindere için yazdığı şiiri okuması alkışları beraberinde getirdi. O şiir de “Şairler ozanlar severler gülü, yoktu bu derenin öten bülbülü. Gül gülistan oldu Dombay deresi.” Sözleri yer aldı.

Yorum Ekle