SON DAKİKA

Varlık: "Yeni Başarılara İmza atacağız"

Varlık: "Yeni Başarılara İmza atacağız" 27 Şubat, 2017 16:32 Güncelleme: 27 Şubat, 2017 16:32 Varlık: "Yeni Başarılara İmza atacağız"

Bir süre önce Ereğli’de kurulan Genç Yıldız Bayan Spor Kulübü mücadelesine devam ediyor. Genç Yıldız Spor Klubü antrenörü Faruk Varlık, bir süre önce kurulan takımımız sahada başarılı çalışmalar sergiliyor.

Takınma antrenörü  Faruk Varlık,”Genç Yıldız Spor Klubu olarak çalışmalarımızı aralıksız devam ediyor.  3. Lig 2. Gurupta mücadele ediyoruz. Son maçalarımızda iyi oyun ve iyi mücadele etmeye başladık. Son olarak gurubun lideri mağlubiyeti olmayan Sakarya Bayan Futbol takımını 1-0 yendik. Bu sonuç yeni kurulan bir takımın büyük başarısı sayılır. Ayrıca takım deneyimli antrenörler tarafından çalıştırılmakta. Antrenörlerimiz Hüseyin Erbakıcı, kaleci antrenörümüz Mustafa Tatar,  ayrıca Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından da desteklenen takımın alt yapısında da çok sayıda kız futbolcu bulunmakta.  Bir kaç sene sonra üst ligleri zorlayacak,  başarılı bir takım kuruldu. Ama asıl amacımız kızlarımıza iyi bir eğitim vererek,  spor yapmalarını sağlamak. Oyun ve mücadele olarak iyi seviyeye gelen takımımız haftaya İstanbul takımlarından Silivri ile deplasmanda karşılaşacak.” dedi

Yorum Ekle