SON DAKİKA

Vali Tutulmaz, Ereğli'de incelemelerde bulundu

Vali Mustafa Tutulmaz, Kdz. Ereğli'de incelemelerde bulundu 13 Ocak, 2021 16:14 Güncelleme: 13 Ocak, 2021 16:14 Vali Tutulmaz, Ereğli'de incelemelerde bulundu

Vali Mustafa Tutulmaz, Ereğli'de Avrupa standartlarında, dizel-benzinli ve endüstriyel jeneratör üretimi yapan Güçbir Jeneratör fabrikasında incelemelerde bulundu. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Karakaya,Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet ve Aytaç Karakaya’dan üretimleri konusunda bilgi aldı, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi. 

Kdz. Ereğli’de 40.000 m2 alana kurulu, 20.000 m2 kapalı alana sahip fabrikada ve İstanbul Sultanbeyli’de 5.000 m2 alanda profesyonel kadro ve Türkiye’deki tüm jeneratör firmaları içerinde en gelişmiş makine parkından biri ile üretim yapan Güçbir Jeneratör, Alternatör, Jeneratör Ses İzolasyon Kabini ve Jeneratör Kontrol Panosu, Transfer Panosu imalatını da kendi bünyesinde yapan, Güçbir Jeneratör , 100’ü aşkın ülkeye yaptığı direkt ve dolaylı ihracatlarla sektörün ihracat satışları en yüksek olan jeneratör firmalarından biridir. Kuruluşta 200’ü aşan çalışan sayısı ile bölge insanına iş kapısı oluşturmuştur. Genç beyinlere önem veren Güçbir Jeneratör bünyesinde aynı zamanda 30’u aşkın mühendisin çalıştığı kuruluşta 200’ü aşkın çalışanı ile istihdama katkı sağlayan Güçbir Jeneratör, yaptığı ihracat ile de ülke ekonomisine önemli ölçüde döviz girdisi sağlamaktadır.

 

 

Yorum Ekle