SON DAKİKA

Vali Kaban, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı

Zonguldak Valisi Ali Kaban, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. 28 Ağustos, 2015 21:19 Güncelleme: 28 Ağustos, 2015 21:19 Vali Kaban, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı

Vali Kaban’ın mesajı şöyle;

“Büyük türk milleti tarih boyunca bağımsızlık ve özgürlüğünden taviz vermemiş, canı pahasına da olsa ilke ve değerlerinden asla vazgeçmemiştir.

Bu  özgürlük,  bağımsızlık  ve hür yaşama  tutkusu, Türk ulusunun her zaman onurlu ve güçlü bir biçimde var olmasını sağlamıştır.

Milletimizin  azim ve kararlılığı,   şanlı   ordumuzun   cesareti sayesinde   büyük zaferler kazanılmış,   bu zaferler  milletimizin  varlığını  güçlendirmiştir.

Kahraman ordumuzun güç ve cesaretinin taçlandığı 26 Ağustos 1922 ‘de başlayan Büyük Ttaarruz ve Başkomutan Meydan Savaşı sonucunda ulaşılan 30 ağustos zaferi ile ulusumuzun bağımsız ve özgür yaşama kararlılığı tüm dünyaya gösterilmiştir.

30 Ağustos zaferi, ulusumuzun aydınlık geleceğinin   göstergesi olmuş,  yeni bir türk devletinin  kurulmasının yolunu açmıştır.

Türkiye cumhuriyeti, başta yüce Atatürk olmak üzere yurdunu ve milletini seven kahramanların, şehit ve gazilerin bizlere kutsal birer mirasıdır. Ona sahip çıkmalı, koruyup kollamalıyız.

30   Ağustos  Zafer   Bayramında başta Türkiye cCumhuriyetinin kurucusu büyük önder Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, vatan savunması ve bağımsızlık uğrunda canını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygıyla anıyor, milletimizin  30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.”

Yorum Ekle