SON DAKİKA

Vali, Ereğli'de incelemelerde bulundu

Vali, Ereğli'de incelemelerde bulundu 09 Mayıs, 2019 07:12 Güncelleme: 09 Mayıs, 2019 07:12 Vali, Ereğli'de incelemelerde bulundu

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş Kdz. Ereğli ilçesinde bir dizi açılış gerçekleştirdi. Vali Bektaş ardından Şehit ve Gazi aileleri, muhtarlar ve huzurevi sakinleri ile birlikte iftar programında buluştu.

Vali Erdoğan Bektaş Ereğli ilçesinde ilk olarak Kdz. Ereğli Anadolu Lisesi’nin “Yeni Ufuklar Bilim Atölyelerinin”, Kdz. Ereğli Bilim ve Sanat Merkezi’nin (BİLSEM) ardından Cemile Tatoğlu Anaokulu “Tasarım-Beceri Sınıfının” açılışı dolayısıyla düzenlenen törenlere katıldı. Erdoğan Bektaş Cemile Tatoğlu Anaokulu’nda minik öğrencilerin çiçekleri ile karşılandı.

Erdoğan Bektaş açılış törenlerinin ardından Ereğli İlkokulu’na geçerek “Kodlama Sınıfını” ziyaret etti. Ziyaret sırasında Ereğli İlkokulu öğrencileri kendi yazdıkları hikâye kitabını Erdoğan Bektaş’a hediye ettiler. Ziyaret yapılan hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Erdoğan Bektaş, beraberinde Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, Garnizon Komutanı Tuğamiral Cemal Özden Yazıcıoğlu ve diğer ilçe protokolü ile birlikte ilçede gerçekleştirdiği inceleme ve açılışların ardından Ereğli Belediyesi ziyaretinde Piyale Paşa Konağının “Deniz Müzesi ve Sanat Galerisi” olarak kullanılması ile ilgili restorasyon işlerinin Zonguldak Valiliğince yaptırılmasına ilişkin taslak protokol Erdoğan Bektaş ile Garnizon Komutanı Tuğamiral Cemal Özden Yazıcıoğlu arasında imzalandı.

Vali Erdoğan Bektaş “Piyale Paşa Konağı Protokolü’nün” imzalanmasının ardından şehit ve gazi aileleri, muhtarlar ve huzurevi sakinlerinin katıldığı iftar programında bir araya geldi.”

Törenlere Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Kdz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Cemal Özden Yazıcıoğlu, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Okur, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Yorum Ekle