SON DAKİKA

Vali Çınar'dan, "Zafer Bayramı" Kutlama Mesajı

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. 30 Ağustos, 2017 07:13 Güncelleme: 30 Ağustos, 2017 07:13 Vali Çınar'dan, "Zafer Bayramı" Kutlama Mesajı

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. 

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar mesajında, vatanın bölünmez bütünlüğünün korunması yolunda başlatılan mücadelede Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sevk ve idaresinde başlatılan Milli mücadelenin ‘Zafer’ ile sonuçlandığını hatırlatarak, şunları kaydetti:
Tarihimizin önemli dönüm noktalarından birisi olan ve her safhası eşsiz kahramanlık destanlarıyla dolu Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi de ulusumuzun tarihine yön veren önemli savaşlardan birisi olmuş ve bu zaferle milletimizin bağımsız ve özgür yaşama iradesi tüm dünyaya gösterilmiştir. 30 Ağustos Zaferi ulusumuzun aydınlık yarınlara ulaşacağının göstergesi olmuş, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurulmasının yolunu açmıştır.
Şanlı ordumuzun azim, kararlılık ve cesaretini zafere dönüştürerek milletimizin varlığını koruyan Atatürk, kurduğu cumhuriyetle bizlere büyük bir devlet ve aydınlık bir gelecek armağan etmiştir.”

Yorum Ekle